MĂRTURII HANDMADE DE NUNTĂ: IDEI IEFTINE, DAR FRUMOASE

Adaugat de Magazin 13.08.2017 0 Comentariu

Mărturii handmade de nuntă: idei ieftine, dar frumoase

Mărturiile handmade vor impresiona toți invitații ce-i vei avea la nuntă. Acestea sunt cea mai frumoasă modalitate de a mulțumi celor care ți-au fost alături în cea mai specială zi din viața ta. Ești în pană de idei și nu știi ce mărturii handmade de nuntă să dăruiești? În articolul de mai jos găsești câteva idei de mărturii handmade de nuntă,  pe care ți le propunem. Alege-o pe cea potrivită și… spor la muncă! Nu uita să ne arăți și nouă rezultatul!

Mărturii handmade de nuntă: bomboniere

Fie că procuri cutiuțe din comerț și le personalizezi dupa bunul tău plac, fie că alegi designul și faci comanda la un meșter handmade specializat în decorarea nunților, o bombonieră este o mărturie extrem de frumoasă. Pentru doamne – culori deschise, pentru domni – nuanțe mai închise.

Bomboniere

Bomboniere

Mărturii handmade de nuntă: borcănașe cu miere

Toate mămicile au prin debara borcănașe rămase de la mâncarea pentru copii. Nu-ți fie rușine să ceri ajutorul acestora, căci cu siguranță vor fi încântate să ți le ofere. Spală-le bine, usucă-le,  apoi umple-le cu miere. Decorează-le cum vrei tu și oferă-le invitaților la nuntă!

Borcănașe cu miere

Borcănașe cu miere

Mărturii handmade de nuntă: semn de carte

Motivează-ți invitații să citească cât mai mult, dăruindu-le câte un semn de carte personalizat. Confecționează-l chiar tu! Vei avea nevoie de bucăți de carton colorat, marker-uri, lipici și panglici colorate.  Cu ajutorul marker-ului  scrie pe bucata de carton colorat un mesaj frumos, iar în partea de sus lipește o fundiță confecționată dintr-o panglică colorată. Pune-ți imaginația la contribuție!

Semn de carte

Semn de carte

Dacă ai găsit la artizaani sau ai confecționat mărturii handmade de nuntă perfecte, în ziua nunții așează-le frumos pe mesele de la restaurant, în dreptul fiecărui invitat sau cuplu.

SURSA handmademoldova.com

Lasa un comentariu

Loading...