Cum sa vinzi handmade online si sa traiesti din asta

Adaugat de Magazin 06.08.2017 4 Comentariu

Cu totii ne-am imaginat cel putin o data cum ar fi sa muncim linistite de acasa, fara sefi, dupa propriul program. Daca stii sa faci handmade, sansele tale sunt mai mari decat crezi.

Reteta succesului
• Regula numarul 1 – pastreaza standarde inalte de calitate! Chiar daca esti la inceput, foloseste mereu cele mai bune materiale si fii perfectionista cu fiecare detaliu. Clientii vor observa.
• Foloseste fotografii de calitate – poti sa faci cele mai minunate produse, daca acest lucru nu se vede din fotografii o sa pierzi foarte multi clienti
• Descrie-ti produsele complet si detaliat – tine minte ca atunci cand cauti un produs, faci asta tastand o serie cuvinte. Asigura-te ca produsele tale usor de gasit.
• Promoveaza-te – fii mandra de ceea ce faci si arata-le tuturor 
• Distreaza-te. Serios. Faci handmade pentru ca iti place, daca uiti asta poti la fel de bine sa te intorci la fostul job.

Ce se vinde
 Bijuteriile si accesoriile sunt in numar cel mai mare, insa exista o nisa pentru orice. Nu uita ca daca tie iti plac produsele tale, inevitabil se vor gasi si alti oameni cu gusturi similare. Deci trebuie doar sa iti gasesti propriul stil si sa il urmaresti cu fidelitate.

Incepe, pur si simplu!
Daca faci handmade si nu ai incercat inca sa vinzi online, acum e momentul! E atat de simplu incat ar fi pacat sa nu incerci macar, chiar si doar pentru oamenii pe care ai putea sa ii cunosti. Succes!

SURSA www.unica.ro

4 Comentariu

Stefanica Oana:
17.08.2017, 02:05:32 PM
Raspuns

Interesanta idee

Gul Guler:
17.08.2017, 09:19:44 PM
Raspuns

Foarte interesant merita incercat!!

Mirela Andrei:
01.10.2017, 08:55:15 PM
Raspuns

O sa încep chiar acum

Alina Oprean:
11.01.2018, 10:36:49 AM
Raspuns

Buna ziua, M-am bucurat sa gasesc aceasta oportunitate de a-mi valorifica produsele. Nu am mai facut-o pana acum si, evident, am emotii. Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum sa procedez ca sa pot vinde produsele pe pagina aceasta. Precizez ca am lucrat si voi lucra bijuterii, genti din material textil, obiecte de decor. P.s. Ar trebui sa am PFA sau pot vinde ca persoana fizica, pur si simplu? Cum procedeaza ceilalti?

Lasa un comentariu

Loading...