Jucării hand-made pentru prietenul tău necuvântător!

Adaugat de Magazin 01.09.2017 0 Comentariu

Jucării hand-made pentru prietenul tău necuvântător!

 

Simplu de făcut și foarte haioase

 

 

Hei! Ce rost are să dai bani pe ceva ce poți confecționa și tu și care îți poate oferi o activitate plăcută în familie alături de patrupedul tău! Mai mult, poți refolosi materiale pe care aveai de gând să le arunci. Totul e foarte simplu și nu necesită mult timp de muncă.

 

lpfebw1p2crochet1_lg

Un fular vechi = o funie

Una dintre cele mai plăcute activități pentru animalele de companie e trasul și smucitul unei funii. Așadar, pentru a-i oferi animalului tău o jucările rezistentă, ai nevoie de un fular vechi, pe care trebuie să-l tai, pe lung, în trei fâșii lungi. Ideal este materialul de tip polar.

petcraft_rtA_lg

Împletește cele trei fâșii. Înnoadă la capete și e gata. Tocmai i-ai făcut animăluțului tău o bucurie!

 

O funie și o minge de tennis = jucărie de aport

Interactive Rope _ Tennis Ball Chew Dog Toy (Green)

Caută prin cutiile vechi din pod, garaj sau beci, o funie lungă de un metru. Ia și o minge de tennis și fă-i o gaură încăpătoare, după grosimea funiei. Trece-o prin minge, fă-i un nod la jumătate – sau rotește funia de jur împrejur, ca în imagine – apoi fă alt nod la capăt și … Gata!

Distracție plăcută! Sfoara te va ajuta să nu te murdărești pe mâini atunci când câinele execută comanda ”aport”.

 

O eșarfă și trei mingiuțe = o jucărie de ros

how-to-make-dog-toys

 

 

 

Caută prin dulap o eșarfă veche, lungă și din material rezistent (bumbac). Fă nod la unul din capete și plasează o minge în interiorul materialului apoi înnoadă lângă ea. Repetă acest pas încă de două ori, cu încă două mingi. Și iată cât de simplu a fost realizarea unei jucării distractive pentru câinele tău. Și ai făcut și o economie considerabilă! Aceste obiecte se găsesc în petshop-uri având prețuri cuprinse între 15 și 30 de lei.

how-to-make-dog-toys-7how-to-make-dog-toys-5how-to-make-dog-toys-4how-to-make-dog-toys-3

 

Puf de la o pernă veche și un cearceaf = un pătuț pentru companionul tău

dog-bed-sewing-pattern-3

Și micuțul tău necuvântător are nevoie de confort și i-l poți oferi foarte simplu. Ai nevoie de un cearceaf vechi și

de o pernă sau două. Decupează cearceaful, realizând două cercuri de material pe cât de mari posibil. Trage la mașină o cusătură, urmând forma de rotund, la 30 de centimetri de margine. Nu face o cusătură completă, ci lasă puțin spațiu pentru a umple cu puf ”salteaua”. După ce ai umplut, închide cusătura.

Marginea este și ea simplu de realizat:

Se taie materialul în față și se coase un tiv cu orificiu pentru șnur. Se bagă șnurul (cu ajutorul unui ac de siguranță). Apoi se umple marginea cu restul de puf. Se închide materialul cu câte o cusătură pe fiecare parte și se strânge șnurul. E gata, îi poți ura somn ușor în noul lui pat confortabil. Un pătuț costă în jur de 150-200 lei în magazine.

 

Sursă animalzoo.ro 

Lasa un comentariu

Loading...